تالار گفتگوی هنرستان فنی و حرفه ای علم و صنعت شیراز
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Computer..

اذهب الى الأسفل

Computer.. Empty Computer..

پست  javad namjoo الجمعة مارس 07, 2008 2:12 pm

رایانه شخصی
رایانه شخصی یا PC (کوتاه‌شده واژه Personal Computer) به آن دسته از رایانه‌ها گفته می‌شود که برای استفاده شخصی و خانگی بکار می‌رود.
اولین رایانه شخصی تجاری در سال ۱۹۷۸ میلادی توسط شرکت اپل با نام Apple II ارائه شد. این رایانه، ماشین رومیزی کوچکی بود که زبان برنامه نویسی بیسیک را اجرا می‌کرد.
در سال ۱۹۸۱ میلادی نوعی رایانه شخصی توسط شرکت آی‌بی‌ام ارائه شد که موفقیتی بزرگ بود، اما در ژانویه ۱۹۸۴ شرکت اپل رایانه مکینتاش را معرفی نمود.
رایانه شخصی اجزای اصلی مختلفی دارد از قبیل واحد پردازشگر مرکزی، حافظه‌‌ها، مادربرد، دیسک‌سخت، سیستم عامل، باس پی‌سی‌آی و غیره. وقتی رایانه را روشن می‌کنید از زمان روشن‌کردن تا زمان خاموش کردن آن مراحلی طی می‌شود یعنی سیستم ورودی/ خروجی بسیک تست خودکار خودش را انجام می‌دهد تا ببیند تمام اجزای رایانه درست کار می‌کند یا نه که کلاً به این عمل بوت‌کردن گویند.
دلیل شکست خوردن سایر شرکت‌ها در مورد ارایه کامپیوتر‌های شخصی این بود که آنها قابلیت ارتقا نداشتند. و با وجود قیمت مناسب که در ابتدا باعث رونق آن‌ها شده بود این قابلیت را نداشتند و در صورت قدیمی شدن به آسانی آب خوردن دور ریخته می شدند! و این موضوع سبب شد که برای صرفه اقتصادی هم که شده باز مردم به سراغ این شرکت‌ها بروند و با وجود قیمت بالای آن‌ها مورد توجه قرار بگیرند.
مشتریان همیشه به جیبشان نگاه می‌کنند و دنبال صرفه اقتصادی هستند.
وآن شرکت‌ها به دلیل تکنولوژی باز ابتدای کار IBM به یاری آن شتافتند و محصولات خود را برای ارتقای IBM PC ساختند در نتیجه باز هم به نفع مشتریان شد.
رایانه شخصی بیشتر به رایانه‌های شخصی آی‌بی‌ام اطلاق می‌گردد. بنابراین، سازگار با PC به مفهوم رایانه‌ای است که بتواند برنامه‌های یک IBM PC را به اجرا درآورد.
از خصوصیات این رایانه‌ها می‌‌توان به موارد زیر اشاره کرد : 1- نسبت به رایانه‌های بزرگ (Main Frame) ارزان‌تر هستند. 2- تنوع زیادی در شکل و کاربرد آن‌ها وجود دارد. یکی از اشکال رایانه‌های شخصی، رایانه‌های رومیزی هستند.

javad namjoo

تعداد پستها : 154
تاريخ التسجيل : 2008-02-17

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه


 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد